SINGELLOOP 2017

Wij zoeken sponsors voor een goed doel

SINTERKLAAS KAPOENTJE, GOOI OOK WAT IN HÚN SCHOENTJE!

Net als vorig jaar doen wij ook dit jaar weer mee met de Bredase Singelloop.

Op zondag 1 oktober belooft het weer een groot, gezellig, sportief spektakel te worden. Bijna alle collega’s rennen mee en de anderen komen ons aanmoedigen. Ook hebben we al wat aanmeldingen van klanten/relaties, die ook met ons mee willen lopen. Dat vinden wij helemaal TOP! Loop jij ook mee? We willen met onze run geld ophalen voor een bijzonder goed doel: de Sinterklaasviering van SMO, voor kinderen van (dreigend) dakloze ouders/gezinnen in Breda en omgeving.

Wij hebben de stichting SMO leren kennen als een groep mensen die zich op een fantastisch manier inzet voor dak-/thuisloze mensen met acute (financiële) problemen. Het lijkt iets wat je nooit zal overkomen, maar daklozen hadden voorheen vaak een baan en eigen huis. Door bijv. een scheiding komen mensen in een crisis en verliezen dan ook hun baan. En als je dan je hypotheek niet meer kunt betalen, kun je zomaar op straat komen te staan. Het is moeilijk om je leven daarna weer op de rails te krijgen, en goede hulp is daarbij zeer welkom.

Sinterklaas Kapoentje, gooi ook wat in hun schoentje!
We hebben samen met SMO gekeken op welke manier wij iets moois kunnen bijdragen. De Sinterklaasviering voor kinderen van cliënten blijkt een ‘low budget’ evenement te zijn, waar ze elk jaar toch iets leuks van proberen te maken. We gunnen deze kindjes een verrassend Sinterklaasfeest, met mooie cadeautjes! Daarom gaat de opbrengst van onze Singelloop volledig naar deze Sinterklaasviering.

Zo kun jij ons steunen:

  • Loop mee, meld je hier aan. Je kunt kiezen uit 5 km, 10 km, halve marathon. We verzamelen bij ons op kantoor, je krijgt een shirt van Dazure, en na de run gaan we nog gezellig uithijgen met een borrel en een bitterbal. En/of:
  • Doneer via http://www.whydonate.nl/singelloop-2017/event/ Klik op ‘doneer nu’ en het wijst zich vanzelf. Het totaalbedrag wat we ophalen wordt door Dazure verdubbeld en alles is voor de Sinterklaasviering!  En/of:
  • Kom ons aanmoedigen op 1 oktober.

Namens de kindjes: dankjewel!