#Singelloop

#2018

''Waarom moeilijk doen, als het samen kan''

Odette Bakker - Algemeen directeur 

Singelloop 2018

Loop jij (weer) gezellig met ons mee? 

Voor de derde keer op rij lopen wij ook dit jaar weer met de Bredase Singelloop mee. Natuurlijk hopen we dat er ook dit jaar weer vele Dazure vrienden met ons meelopen. Dit jaar hopen wij veel geld op te halen voor een verwendag voor de cliënten van Stichting SMO Breda.

Wij hebben de stichting SMO leren kennen als een groep mensen die zich op een fantastisch manier inzet voor mensen met acute (financiële) problemen. Dit jaar krijgen zij financiële steun van ons zodat we een heerlijke verwendag voor hun kunnen organiseren!

Wij vinden het leuk als je met ons meeloopt en ontvangen je op 7 oktober a.s. graag bij ons op kantoor. Dazure vrienden die mee lopen worden extra in de watten gelegd met de nodige (energie)drankjes en hapjes en een shirt bij ontvangst! Uiteraard sluiten we af met een borrel.

De Singelloop 2018 vindt op zondag 7 oktober plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 5 km, 10 km of de halve marathon. Vind jij het leuk om met ons mee te lopen? Meld je aan via esther@dazure.nl en geef aan welke afstand je wilt gaan lopen.