Neem jij ook een overhemd mee tijdens de Positive Finance Day?

Jolijn Creutzberg, oprichter van sociale onderneming Van Hulley, is niet alleen spreker op de Positive Finance Day van 9 november a.s in Den Haag. Ter plekke zal zij van jouw favoriete maar versleten overhemd of bloesje een prachtige boxershort maken.

Hoe dan? 
Bij Van Hulley maken vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken van jouw favoriete maar versleten overhemd of miskoop-bloesje een prachtige boxershort. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Zij doen bij Van Hulley werkervaring op en gaan anderhalve dag in de week naar het ROC om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Na een jaar bij Van Hulley stromen zij door naar een vervolgopleiding of hun droombaan. Bovendien bespaar je met 1 Van Hulley meteen 560 liter water omdat we het materiaal hergebruiken. Van Hulley is dus duurzaam, sociaal en persoonlijk.

Dus kijk alvast in je kledingkast, en neem een overhemd of blouse mee, dan ondersteun je meteen dit bijzondere initiatief.

Meer informatie over Van Hulley vind je op www.vanhulley.nl of op de Facebookpagina van Van Hulley. 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Aegona.s.r. en ING, kennispartners die het gedachtegoed van de Positive Finance Day onderschrijven.