Swim for Tim Diner

#2019

Swim for Tim Diner 2019

Sterrendiner
Op maandagavond 1 juli nemen de medewerkers van FlexFront Groep en Nationale Waarborg voor één dag een restaurant over voor de 3e editie van het Swim for Tim Diner. Onder begeleiding van een top-chef serveert het team in samenwerking met Smaakmakend een culinair 4-gangen menu.

Wie schuift bij ons aan?
Goed gezelschap, heerlijke gerechten, top entertainment en een veiling… en dit alles voor het goede doel. Wij vinden dit een GoedIdee en willen het Swim for Tim Diner graag sponsoren. Het diner wordt gehouden op een geheime locatie, ergens in het midden van het land. We zijn erg nieuwsgierig! Het programma start om 18:00 uur en eindigt rond 22:00 uur. De opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar de stichting ALS. Namens Dazure neemt directeur Indra Frishert weer deel aan het diner. Wie schuift graag bij haar aan? Stuur een bericht naar elodie@dazure.nl voor uiterlijk 10 juni en wie weet tot snel! Voor de duidelijkheid dit kost je niks. De kaarten zijn exclusief en persoonlijk voor jou en niet overdraagbaar.

Swim for Tim
Op 20 augustus 2017 overleed FlexFront collega Tim van den Berg aan de gevolgen van ALS. Ter nagedachtenis wordt de strijd tegen deze slopende ziekte voortgezet. Namens Swim for Tim heeft het team van FlexFront in de afgelopen 3 jaar in totaal €328.000 opgehaald voor stichting ALS Nederland. Op 29 mei 2019, zal het team van FlexFront ook deelnemen aan de Tour du ALS. Deelnemers, waaronder collega’s, vrienden, familie en branchegenoten van Tim, zullen de Mont Ventoux beklimmen om minstens €1.500 per persoon op te halen.

Wil je liever zelf meerdere kaarten kopen?
Vind jij dit ook een heel goed idee en wil je liever zelf meerdere kaarten of een hele tafel reserveren? Meld je dan hier aan: https://www.swimfortim.nl/diner

Voor een impressie kun je hier het fotoalbum van de 2de editie van het het Swim for Tim Diner bekijken.