Wij lopen hard, wil jij ons steunen?

Net zoals vorig jaar lopen wij ook dit jaar weer met de Bredase Singelloop mee. Natuurlijk hopen we dat er ook dit jaar weer vele Dazure vrienden met ons meelopen. We lopen voor het goede doel, vorig jaar was dit Serious Request. We hebben hier maar liefst € 2.000,- voor bij elkaar gelopen. 

Sinterklaas Kapoentje, gooi ook wat in hún schoentje!
Dit jaar willen wij geld ophalen voor een feestelijke Sinterklaasviering voor kinderen van (dreigend) dakloze ouders/gezinnen, bij de Stichting SMO Breda. Wij hebben de stichting SMO leren kennen als een groep mensen die zich op een fantastisch manier inzet voor mensen met acute (financiële) problemen. Zij doen elk jaar hun best om een leuke Sinterklaasviering te organiseren voor de kinderen, met de middelen die zij hebben. Dit jaar krijgen zij financiële steun van ons en kunnen ze er iets heel speciaals van maken, met mooie cadeaus voor de kindjes 

Support onze lopers door hier te doneren en help ons om wederom een mooi bedrag op te halen. Dazure verdubbelt het totaalbedrag! Dankjewel namens de kindjes!

8 augustus 2017